Over ons

Sinds onze oprichting in 2006 doen we één ding: verkopen via onze webwinkels waar we trots op zijn en leveren we alle artikelen in Nederland en België.

Al onze webwinkels zijn gericht op Auto- en fietsaccessoires met betrekking op vakantie en vrijetijdsartikelen.

Sneeuwkettingen-Online.nl staat voor:

Duidelijkheid. Makkelijk kiezen op een heldere website. Een ruim assortiment mét alle accessoires. Duidelijke informatie vóór, tijdens en na de bestelling. Een telefonische helpdesk die dagelijks klaar staat via e-mail én telefoon.

Vrijheid. Zaken doen zoals het de klant uitkomt. Transparantie, actualiteit en service, online én offline. Afhalen van online bestellingen is mogelijk. Klanten ontvangen updates langs diverse kanalen, waaronder een email-bericht als hun bestelling klaar ligt of als de bestelling is verzonden.

Flexibiliteit. Een aankoop doen via internet kan soms niet aan de verwachting van de klant voldoen. Daarom bieden wij de klant de mogelijkheid de bestelling zonder enige opgaaf van reden te retourneren. Uiteraard moet het artikel ongebruikt en onbeschadigd zijn.

Verantwoordelijkheid. Dit is wat wij verwachten van een ieder die bij ons werkzaam is. Wij zijn verantwoordelijk voor het juist informeren van de klant, het assortiment afstemmen, maar ook de bestelling op tijd te bezorgen bij de klant. Wij zorgen dat deze verantwoordelijkheid, realiteit wordt.

Professionaliteit. In een ongedwongen werksfeer, met een jong team en veel eigen initiatief wordt het personeel met regelmaat opgeleid, zodat zij alle klanten altijd juist te woord kunnen staan en vakkundig kunnen adviseren.

 

De waardering van sneeuwkettingen-online.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 107 reviews.