Betaalmethoden

 

iDEAL

iDEAL is de meest populaire betaalmethode van Nederland. Betalingen worden gefaciliteerd vanuit de persoonlijke bankrekening van de consument en direct voldaan.

 

Maestro logo

Maestro

Maestro is een veelgebruikte debet betaalmethode, zowel binnen als buiten Europa. Maestro verzekert u van een veilige internationale betaalmethode.

SOFORT Banking logo

SOFORT Banking

SOFORT Banking biedt een multinationale debet betaaldienst die consumenten veilig laten afrekenen met tijdens internetbankieren.

Bancontact

Bancontact is een veel gevraagde betaalmethode in België. Betalingen worden direct voltooid in de eigen bankomgeving van de consument en meteen verwerkt.

MasterCard

MasterCard is één van de meest geaccepteerde creditcards. Bied MasterCard aan in uw webwinkel om wereldwijd potentiële klanten te bereiken.

VISA logo

VISA

VISA is de populairste creditcard ter wereld. Voor het bereiken van een internationaal publiek is VISA onmisbaar in de checkout.

Giropay logo

Giropay

Giropay is de populairste betaalmethode van Duitsland. Betalingen worden direct van de bankrekening van de consument afgeschreven.

PayPal logo

PayPal

PayPal biedt een flexibele en betrouwbare e-wallet voor betalingen middels credit kaart, bankrekeningen, of de PayPal balans.

Bankoverboeking

De Bankoverboeking is een betrouwbare standaard betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Klanten maken direct geld over naar uw MultiSafepay-account.

De waardering van sneeuwkettingen-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 97 reviews.