Verzending en retourneren

Gratis verzending bij besteding van meer dan €55,-

Bij besteding van meer dan €55,- wordt uw bestelling gratis bij u afgeleverd. Onder de €55,- wordt er een bedrag van € 2,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Gratis verzending geldt voor de landen Nederland en België. Wenst u een artikel naar een ander land te versturen, neem dan contact met ons op.

Levertijd

Uw pakket wordt binnen 1-3 dagen overgedragen aan PostNL, zij verzorgen de bezorging bij u aan huis. Wanneer het pakket is overgedragen krijgt u van ons een mail met daarin de verzendgegevens. Af en toe gebeurt het dat een pakket niet vanuit ons magazijn wordt verzonden, maar vanuit de leverancier. In dat geval ontvangt u helaas geen track and tracemail.

Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen track & trace in de verzendbevestiging. Deze zendingen kun je namelijk niet volgen.

Retourneren

We gaan er natuurlijk vanuit dat u blij bent met uw bestelling, maar het kan gebeuren dat u het toch niet nodig heeft of het verkeerde heeft besteld. U heeft als consument het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Dit kunt u doen zonder opgaaf van reden, al horen wij het natuurlijk wel graag als het product niet bevalt.

U kunt het product terugsturen naar:

REMENKO Automotive | Sneeuwkettingen-Online.nl
Noordeinde 57
2761BR Zevenhuizen

De verzendkosten komen voor rekening van de klant.

Voeg aan uw verzending uw bestel- en contactgegevens toe. We gaan er vanuit dat u het product onbeschadigd en in de originele verpakking terugstuurt. De producten zijn ongebruikt, behalve op een wijze die nodig is om het product te kunnen beoordelen. Als regel zou je kunnen stellen, dat u het product heeft bekeken zoals u in een echte winkel zou doen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag dat u het product heeft ontvangen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

De waardering van sneeuwkettingen-online.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 107 reviews.