Home
Sneeuwkettingen


Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen kopen?

Sneeuwkettingen zijn er in verschillende prijzen verkrijgbaar. Het betaalbare merk Husky is al in voor veel auto’s beschikbaar. Doe de sneeuwkettingencheck om een passende oplossing te vinden voor jouw auto.

König (voorheen Thule) Sneeuwkettingen

Het merk König stond voorheen bekend als Thule. In 2016 heeft Thule deze divisie verkocht en daarom is de naam veranderd. De hoge kwaliteit van de producten is echter onveranderd. Een sneeuwketting van König garandeert een veilige rit naar uw bestemming. Het Italiaanse König staat garant voor  hoge kwaliteit en eenvoudige montage, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur en goed begin van uw wintersportvakantie. De bekendste en meeste verkochte sneeuwkettingen van König is de König K-Summit.

RUD
Sneeuwkettingen

RUD is een Duits merk op de markt van sneeuwkettingen voor personenauto’s, 4×4’s en SUV’s. Met RUD bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, hoge mate van gebruikersgemak en eenvoudige montage. RUD Sneeuwkettingen kopen?

Pewag
Sneeuwkettingen

Voor een sneeuwketting van hoge kwaliteit, eenvoudige montage en scherpe prijs is Pewag een zeer goede en veilige keuze. Dit kwaliteitsmerk bewijst al jaren dat haar kettingen presteren onder alle omstandigheden en qua veiligheid en gebruikersgemak tot de top van het segment behoren. De bekendste en meeste verkochte kettingen van Pewag zijn de Pewag Servo 9 en de Pewag Snox.

Sneeuwkettingen kopen

Als je sneeuwkettingen gaat kopen, dan is de bandenmaat een belangrijk gegeven. Sneeuwkettingen kopen? De ruimte in de wielkast is ook belangrijk voordat je de sneeuwketting gaat kopen. Een aantal sneeuwkettingen zijn speciaal voor wielen met weinig ruimte in de wielkast. Onder andere de König K-Summit.

Bandenmaat

Het is van groot belang dat sneeuwkettingen exact om uw band passen. Als dat niet het geval is zullen ze niet werken en uw auto beschadigen. Met de sneeuwkettingenchecker kunt u uw bandenmaat invoeren en de juiste sneeuwkettingen vinden. Weet u niet uw bandenmaat? Hiernaast hebben een voorbeeld waar u de bandenmaat kunt vinden. Belangrijk zijn de breedte, hoogte en de velgmaat.

De waardering van sneeuwkettingen-online.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 107 reviews.